Echilibru

Toamna a înseamnat totdeauna splendoare de roade și culori. Mai mult pe câmpuri și livezi, bineînțeles. Și mai puțin în oraș, unde jungla de beton și asfalt are alte nuanțe.
Tocmai de aceea, la Meraki am încercat să echilibrăm un pic lucrurile în acest sezon, și să mărim contrastul paletei autumnale cu instrumentele de care dispunem.
Am început de la hârtia de împachetat cu pomușoare roșcate, fructe, castane coapte și dovleci în culori de galben și oranj. Am continuat cu peisaje autumnale ale Moldovei de pe Art Puzzle și imagini tradiționale pe carduri.
Tușa finală am păstrat-o pentru furoshiki. Varietatea de culori și printuri alese pentru acestea,vor surprinde pe oricine care caută un ambalaj original pentru un cadou de nuntă, că tot e sezonul.
Dacă simțiți cumva că vă copleșește tristețea și astenia de toamnă, intrați la Meraki217! Avem toate remediile pentru a vă readuce starea de bine :).

Anotimpul preferat care începe cu ”V”

Indiscutabil fiecare din noi are unul sau două anotimpuri preferate. Iar unul din acesta, cu siguranță este Vara:) Când spunem vară, ne gândim la: flori, fructe, vacanță, înghețată, haine colorate, prosecco și puteți  continua șirul. În pregătirile noastre pentru cele trei luni frumoase de vară, ne-am gândit la toate enumerate mai sus. La umbra frunzelor de palmier de pe hârtia Meraki vei putea savura o felie de ananas sau pepene verde de pe torbele noastre eco, sau un pahar de prosecco – că tot e sezonul petrecerilor:) Verdele crud al câmpurilor de grâu și galbenul celor de floarea-soarelui îl admirați pe furoshiki. Iar pungile Art Puzzle, de rând cu broderia Meraki, vă vor aminti de gustul magiunului de zmeură și fragi mâncat pe furiș la bunici:) O vară superbă să aveți!