Despre noi

SĂ FACEM CUNOȘTINȚĂ

Cu cât mai frumos împachetat cadoul, cu atât mai mare plăcerea de a-l dărui și de a-l deschide! La Meraki 217, noi credem că, uneori, ambalajul sau povestea cadoului pot face mai mult decât darul în sine.
Am deschis Meraki 217 pe strada București nr. 33, un loc dedicat sută la sută bucuriei de a oferi cadouri. Aici promovăm ambalajul reutilizabil, care poate fi un cadou în sine. Folosim furoshiki, ambalajul japonez din textile, torbe sau pungi cu imagini bune de a fi înrămate, iar hârtia noastră de împachetat este și foaie cu patern de colorat.
Ideea a venit în perioada sărbătorilor, în iarna anului trecut. După ce am împachetat zeci de cadouri în banala hârtie lucioasă, am decis să deschidem un loc specializat pe diverse tipuri de ambalare, un concept store absolut diferit de ceea ce ne-am obișnuit să vedem în oraș. La Meraki 217, cadourile pot fi doar ambalate sau achiziționate.
De aici, răspândim bucuria pretutindeni, la fel cum zboară semințele unei păpădii.

MISIUNE

De a promova ideea ambalajului reutilizabil pentru cadouri, ambalaj care poate fi un cadou în sine. În acest sens, vă propunem câteva tipuri de împachetare: furoshiki  ambalajul japonez din textil; hârtia de ambalaj, totodată și patern de colorat; torbele și pungile din hârtie cu imagini bune de a fi înrămate.

VIZIUNE

A crea pentru a inspira și răspândi bucuria pretutindeni, la fel cum zboară semințele unei păpădii. Totul e să visezi și să crezi.